III. Scientia Denique Tudományos Konferencia (XII. KMDFKSZ TDK)

 

 

Kedves diákok és fiatal kutatók!


Szeretettel várjuk jelentkezéseteket a III. Scientia Denique Tudományos Konferenciára (KMDFKSZ XII. TDK), amelyre június 10-én kerül sor Ungváron. A konferencia a Momentum Doctorandus szervezet szakmai támogatásával valósul meg.
Az alap- és mesterképzésben résztvevők az eddigiekhez hasonlóan tudományterületük szerinti szekcióban adhatnak elő. Diplomások, PhD-képzés előtt álló, hallgatói jogviszonnyal nem rendelkezők is jelentkezhetnek.
Jelentkezni minumum fél, maximum 1 oldalas terjedelmű absztrakt beküldésével lehet.
Jelentkezési határidő: 2017. június 7 (szerda).
A konferenciára a magyar mellett ukrán, orosz és angol nyelvű előadással is lehet jelentkezni! (Az absztraktokat minden esetben magyarul kérjük elküldeni)
A részvétel továbbra is ingyenes!
A jelentkezésnek tartalmaznia kell az előadó nevét és az oktatási intézmény megnevezését, valamint a tudományterület megjelölését (jelentkezési lap kitöltése).
A konferencián elhangzott előadások helyet kapnak a szövetség által kiadott absztrakt kötetben, amely várhatóan augusztusban jelenik meg. A kötetbe szánt írásokat a konferenciát követően gyűjtjük össze.
Jelentkezni a Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. e-mail címen lehet.
Üdvözlettel: a Szervezők


Jelentkezési lap