Red Party

 

Idén első alkalommal egy fantasztikus és meglepetésekben gazdag bulival

várunktiteket!

Az est folyamán játékra is sor kerül, ahol a szerencsések

jutalomban részesülnek!

Az időpont és helyszin a plakáton megtalálható!

 

 

 

"MI ott leszünk és TI?" Képek az eseményről!

KMDFKSZ: évnyitó Red-party


Egy fergeteges félévnyitó összejövetelt tudhat maga mögött a Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetsége. A 2016. február 17-én lezajlott esemény a Red-party elnevezést kapta, helyszínül pedig a diákság körében népszerű, ungvári Maximus klub szolgált.
A piros szín az öltözékben vagy kiegészítőkben volt javasolt. Ezzel a piros-ötlettel egyrészt a Valentin-napot ünneplőknek szerettek volna kedvezni a szervezők, másrészt pedig kifejezték, hogy a piros nemcsak a szerelem, szeretet színe, hanem az erő jelképe is, szimbolizálva a magyar fiatalságban, diákságban lévő energiát. Azt, hogy lendületesen és bátran állnak az új kihívások, a második szemeszter nyújtotta lehetőségek és nehézségek elébe.
Az est folyamán nemcsak kikapcsolódásra nyílt lehetőség nyílt, hanem játékos ismerkedésre, párkeresésre is. A fantasztikus hangulatot megalapozó zenéért, valamint a fotózásért Gazdag Misit illeti köszönet. Azért pedig, hogy eljöttetek – velünk ünnepeltetek a 2016-os év első KMDFKSZ-partiján -, titeket.
A Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetségének tervei szerint a félév folyamán még sok más hagyományos, illetve új programra számíthatnak az érdeklődő fiatalok. Csak az évszám változott, a diákszervezet céljai nem, jelmondatuk továbbra is ugyanaz: A hallgatókért, a kárpátaljai magyarságért!


Dorgay Zsófia