Legyél Te is vállalkozó!

 

Budapest Youth#Challenge DIVERSITY

16 és 25 év közötti fiatal vagy? Szereted a kihívásokat és szeretsz új emberekkel megismerkedni? Hiszed, hogy a sokszínűség, az elfogadás és az esélyegyenlőség jobbá teheti a világot?
Akkor a Budapest Youth#Challenge csapatában a helyed!

A Loffice Budapest, a European Coworking Network és az Erasmus+ közös projektje azért jött létre, hogy TE megvalósíthasd elképzeléseidet, miközben a legmenőbb szakemberektől tanulhatod el az üzletfejlesztés, a marketing és a pitchelés trükkjeit.

 

 

 

HOGY IS LESZ EZ? A két napos eseményen…
➡ a kiválasztott résztvevők 4 csapatra osztva, együttműködve kidolgozzák saját üzleti tervüket szakértő mentorok vezetésével. A DIVERZITÁS fő témájához kapcsolódó 3 kulcsszó kombinálásával kell előállnotok világmegváltó ötletekkel. Nem ördöngősség, csak kreativitás és tanulási vágy szükséges hozzá!
➡ mini mesterkurzusokon vehettek részt a kommunikáció, üzletfejlesztés, stratégiai gondolkodás, marketing és pénzügyek témájában.
➡ a 2. napon pitchelitek ötleteteket! Az meg micsoda? 3 percetek lesz arra, hogy meggyőzzétek a szakértő zsűrit és a közönséget, hogy a ti csapatotoké a legjobb üzleti terv!
➡ a legjobb csapat díja: 5 db egyhetes COWORKING MUNKAÁLLOMÁS CSOMAG a Loffice-ban!

MIKOR ÉS HOL?
➡ 2017. június 1-jén és 2-án (csütörtök és péntek) a Loffice Budapestben! Magyarország első coworking irodájában megtapasztalhatjátok a közösség valódi erejét és, hogy mit is jelent csapatban dolgozni.

HOGYAN JELENTKEZZ?
1. Töltsd ki a jelentkezési lapot: KATT IDE, hogy minél többet megtudhassunk rólad! Csak pár kattintás és perc az egész. JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. május 20. ÉJFÉL
2. 2017. május 24-ig értesítünk, ha bekerültél a csapatba.
3. Várunk június 1-jén és 2-án a Loffice-ban!

JELENKEZÉSI LAP: https://goo.gl/forms/3cWmP34CqRxdZFVI2

BŐVEBBEN: http://bit.ly/2q5kc5O

Kérdésed van? Írj nekünk a Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. címre, vagy hívj minket a +36 70 318 6356 számon!

/////

A Loffice 2015 nyara óta működik közre az Erasmus+ European Coworking Network projektjében. A nemzetközi csapat célja, hogy növelje a fiatalok vállalkozási kedvét, tudással és kapcsolatrendszerrel támogassa őket, egy egyszerűbb, könnyebb és több sikert ígérő támogatói programmal álljon rendelkezésükre. A projektről bővebben: http://bit.ly/2fQAH3j